Misencil Wimper Extensions one by one BY Gigi

 

 Misencil Wimper Extensions

   

Wij zijn specialist in silk wimperextensions en werken exclusief met de hoogwaardige, luxe en 100% veilig hygiënische producten van Misencil. Volgens velen zijn dit de beste wimperextensions ter wereld!
Ontdek de befaamde “Red Carpet Treatment” van Misencil wimperextensions exclusief bij BEAUTY AND NAILS GIGI.

U oogt met de Misencil wimperextensions alsof u met lange en volle wimpers bent gezegend. Natuurlijk, mooi en glamorous zonder dat u mascara hoeft te gebruiken. Ook tijdens het sporten, douchen, zwemmen en slapen hoeft u zich geen zorgen te maken over deze wimperextensions van topkwaliteit.

Misencil Wimper Extensions zijn zelf ontwikkeld en worden met de hand vervaardigd van hoogwaardig kunststof en zijde, hierdoor zijn ze amper van echt haar te onderscheiden. Misencil wimperextensions zijn licht, flexibel, hitte bestendig en mooi afgewerkt. De geperforeerde basis zorgt, samen met de unieke kwaliteit Misencil lijm, voor een perfecte snelle hechting van de extension. Het ruime assortiment bevat allerlei wimperextensions waarmee verschillende looks te creëren zijn; van een D krul tot een J krul, in mat of glanzend, van 0,25mm tot 0,07mm dikte, in lengtes 8 tot 16mm en van de diepzwarte kleur Jet Black tot Ombre Brown of zelfs Ombre Blue voor een feestelijk oogschaduw effect.

Misencil Lijmen zijn anders dan alles wat er op de markt te verkrijgen is: 2uur na de behandeling is de lijmverbinding optimaal en kun je al mee sporten en zelfs douchen en zwemmen! Dat doet geen ander merk Misencil na. Deze hoge kwaliteit is het resultaat van de eigen ontwikkeling in Canadese laboratoria, in samenwerking met de strenge inspecteurs van het Canadese ministerie van Volksgezondheid. Het oogpunt van de oprichters van Misencil, zelf opgeleid als optometrist, is altijd veiligheid & hygiëne en met dit als focuspunten zijn de Misencil lijmen ontwikkeld, speciaal voor wimperextensions behandelingen.

Misencil Verzorgingsproducten zijn essentiëel om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw wimperextensions, dit is zelfs onze grootste zorg. Daarom ondersteunen wij Misencil klanten met een uitgebreide range aan reinigings- en verzorgingsproducten, veelal voorzien van Zwitserse Appelstamcel technologie, ookwel “Pomodermie” genoemd. Deze nanotechnologie bevorderd de groei van de celstructuur van zowel uw natuurlijke wimpers als ook uw huid en dát voel je meteen: Ons top product, Elixir, laat uw natuurlijke wimpers zelfs tot 58% langer worden binnen 14 dagen! Ervaar het zelf.

Misencil Cosmetica bestaat uit eOen mooi assortiment aan mascara’s en eyeliners om uw look compleet te maken. Ook deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor wimper extensions omdat regulier cosmetica is geproduceerd op oliebasis en vaak weekmakers bevat. Dit is slecht voor uw wimper extensions en voor de lijmverbinding en zal het effect van uw behandeling drastisch doen verkorten. Daarom adviseren wij om alleen Misencil cosmetica te gebruiken als u wimper extensions draagt.

Misencil Unique Selling Points (USP’s)

·        • Enige kwaliteitsmerk in de markt, al sinds 14 jaar.

·        • Eigen Misencil Academies in Parijs, Montreal en Rome.

·        • Actief in 40 landen, meer dan 10.000 salons wereldwijd.

·        • Professioneel ontwikkeld lesmateriaal en certificering van Master Trainers.

·        • Ontwikkeld en geproduceerd in Canada.

·        • Extensions handmatig vervaardigd van hoogwaardig polyester en zijde.

·        • Beste en snelst drogende lijmen: 1 seconden.

·        • Na 2u waterproof (douchen/zwemmen) en niet schadelijk voor het menselijk oog.

·        • Alle Misencil producten zijn volledige veilig en niet getest op dieren.

·        • Producten voldoet aan alle strenge hygiëne & veiligheidsgoedkeuringen voor EU, USA (FDA) en  Canada.

 

Wimperverlenging / Wimperextensions Duur +/- 90 min
Complete set wimpers € 75,-
50% set € 40
Refill 2 weken € 27,-
Refill 3 weken € 35,-

Refill 4 weken € 45,-
Definitief verwijderen van wimperextensions € 15,-
Verwijderen van oog make-up € 5
(Als alle wimpers eraf zijn wordt er een nieuwe set berekend)
Na het aanbrengen van een nieuwe set wordt het aanbevolen om de wimperextensions om de 2, 3 of 4 weken op te vullen voor een blijvend resultaat.
Wimperextensions blijven gemiddeld 6 tot 8 weken zitten, afhankelijk van de levensduur van uw eigen wimpers.