Cursus tot Nagelstylsite

 

Eenmaal beginnen aan en met nagels komt je er niet meer van af. Wanneer je bent gegrepen bent door het nagelvirus laat dit je niet meer los! Nagelstyliste is een praktisch, creatief en sociaal vak.
Het contact met je klanten, de ontelbare mogelijkheden.
Maar ook ondernemer zijn, werken wanneer het jou uitkomt, bijvoorbeeld als de kinderen naar school zijn. Werken vanuit je eigen woning, dus lage investeringskosten en toch een volwaardig bedrijf hebben.
Geen dag is hetzelfde wanneer je voor dit geweldige van kiest.
Waarom in het woud van training kiezen voor een cursus bij Beauty and Nails Gigi?

– Beauty and Nails Gigi geeft les aan kleine groepen, maximaal 2 personen waardoor een ieder de aandacht krijgt die hij/zij nodig heeft.
– flexibele instapmogelijkheden.
– Beauty and Nails Gigi geeft les volgens de praktijk ervaring manier, deze is al een aantal jaren uitgeroepen tot beste nagelstylist van Gorinchem, nu ook eindelijk de les bij Beauty and Nails Gigi te volgen.

Aantal voordelen van een cursus bij Beauty and Nails Gigi
– Wij blijven je ondersteunen, ook wanneer je al klaar bent de opleiding.
– Diverse training, voor iedere portemonnee.

De basis cursus bestaat uit een boeiende reeks lessen op verschillende dagen en is bedoeld voor elke beginnende nagelstyliste. Aan het einde van de cursus kan je gel, gellak plaatsen als een echte professional. De lessen beginnen met theoretische basis die de focus legt op de structuur van de natuurlijke nagel en veel voorkomende nagelaandoeningen. Je krijgt hier de basis manicure aangeleerd – onmisbaar in elk nagelsalon. Bovendien start je meteen met een intensieve praktische training  waarin we je de kneepjes van het vak leren. Verlenging met tips en sjablonen komen beide aan bod en je leert hoe je een prachtige French Manicure en een perfecte Colour Gel aanbrengt. Je vijlt een nagel perfect in vorm en je leert ook de frees hanteren. Vanaf dag 2 ga je al zelf aan de slag!  Kortom: Ik zet je op weg om je toekomstdroom waar te maken!

En alle kneepjes van dit vak(met ervaring in de salon werk) tot in de details in de vingers krijgen?

Cursus aantal dagen Curcus kosten

workshop manicure & gel polish 3 uren € 119,-
Nail art workshop 3 uren € 99,-
Spa manicure 1/2 dag € 165,-
Spa pedicure 1/2 dag € 165,-
Gel Basis 3 dagen € 495,-
Gellak/ Gel Polish 1 dag € 495,-

Training Frezen / Electrisch Vijlen(Eigen product meenemen)    1 dag        € 99,-

 

Allround basis nagelstylist 10 dagen € 1800,-
Inclusief basis les bakket
Wil je je opgeven of meer informatie bel of mail
info@beautyandnailsgigi.nl/ 06-40310094
Data volgen in overleg.