**Hygiëne  certificaat**

“Het is toch voor uw en onze veiligheid, dat wij de gebruikte gereedschappen desinfecteren na gebruik bij elke cliënt.” Hygiëne is een steeds belangrijker item in de vele beroepen voor uiterlijke verzorging. Als we niet oppassen krijgen virussen, bacteriën, schimmels en overig besmettelijk organisch leven de overhand met alle gevolgen van dien. Steeds vaker worden we geconfronteerd met ziektes als de Mexicaanse griep (H1N1) en zijn varianten, de Q-koorts, Hepatitis, HIV en niet te vergeten MRSA. Allemaal aandoeningen die ons een stempel laat drukken op salonhygiëne, het gebruik van Barbicide wordt een niet meer weg te cijferen onderdeel van deze salonhygiëne. Barbicide is een desinfectant die in 30 seconden werkt. Bacterie, schimmel en virus dodend. Ook HIV en Hepatitis A & B.

Werkwijze

  • Alvorens we met de behandeling beginnen (alle behandelingen) worden de handen en de nagels gedesinfecteerd.

  • De salontafel wordt na iedere behandeling grondig gereinigd en gedesinfecteerd zodat u altijd aan een schone tafel aanschuift. De handdoeken worden na iedere behandeling vervangen.

  • Verder maken wij gebruik van een afzuig systeem wat ervoor zorgt dat de hoeveelheid stof in de lucht tot een minimum wordt beperkt.

  • Vervolgens gebruik ik voor iedere klant een SCHOON & GEDESINFECTEERD VLIJLEN EN GERESCHAPPEN.